O Karli i Martini

Moja fotografija
Hej!Mi smo jedan od najpoznatijih blogova u Hrvatskoj!Pridruži nam se!Postani sljedbenik!Doznaj sve o Winx clubu!Prati nas na Facebooku,Twitteru,Youtubeu i na Google+!Mi smo Winx club girls! Autori bloga:KARLA I MARTINA

Mini Mijau


Mini Mijau je mala slatka živitinjica koja leti i koja pripada Zoey.Mini Mijau osjeti i upozori Zoey kad su blizu neprijatelji



Mark






Mark ima plavu kosu i smeđe oči.Ima 13 godina i sviđa mu se Zoey.Njegovo japansko i englesko ime je Masaya.On je Plavi vitez koji je više puta spasio Zoey kad je bila u nevolji.Zoey je mislila da je plavi vitez Elliot, ali je kasnije otkrila da je Plavi vitez Mark.Od plavog viteza japansko i englesko ime je Blue knight.

Mjau pjesma

Mijau stil,Mijau boja,
Mijau Mačka je najbolja!

Neprijatelji

Duboko plavetnilo

Duboko plavetnilo ima 1000 godina.Njegovo japansko i englesko ime je Deep blue i njegovo oružje je mač.

Sardon


Sardon ima plavu kosu i crne oči.Ima 28 godina i omiljena boja mu je tamno plava.Njegovo japansko ime je Pai i njegovo oružje zove se lepeza zraka.

Tar

Tar ima smeđu kosu i smeđe oči.Japansko ime mu je Taruto i ima 10 godina.Sviđa mu se Kiki i omiljena mu je boja smeđa.Njegovo oružje je uže sa čarobnim kuglama na kraju.

Dren


Dren ima zelenu kosu i smeđe oči.Njegovo japansko ime je Kisshu i ima 20 godina.Oružje mu se zove trozubci.

Weasley

Weasley Coolridge ima smeđu kosu i sive oči.Njegovo japansko ime i prezime je Keiichiro Akasaka.On je šef kafića.

Elliot

Elliot Grant ima žutu kosu i plave oči.Njegovo japansko ime i prezime je Ryou Shirogane.Ima 15 godina i roditelji su mu izgorili u požaru.On je prema očevu istraživanju stvorio DNK koji imaju Mijau Mačke.On je isto glavni u kafiću

U Mijau Mijau kafiću rade Mijau Mačke.Evo nekih slika
















Medaljon moći

Bez medaljona moći Mijau Mačke ne bi imale moći .Ako ga imaju kod sebe npr.kad idu u školu moći će se transformirati, a ako ga ostave kod kuće neće se moći transformirati ni naravno bacati moć.

Renee

Renee Roberts ima ljubičastu kosu i plave oči.Ima 18 godina i DNK vuka.Najdraža boja joj je ljubičasta i zadnja je došla u tim.Ona je glumica i u timu je najstarija.Njezino čarobno oružje zove se mijau Renee mač.

 Njezino japansko ime i prezime je Zakuro Fujiwara







 

 .

Kiki


Dodaj naslov





 







Kiki Benjamin ima žutu kosu i smeđe oči.Omiljena boja joj je žuta i ima DNK majmunice.Ima 10 godina  i njezino čarobno oružje zove se pudingovi prstenovi.Četvrta je došla u tim i najmlađa je.Njezino japansko ime i prezime je Pudding Furin.Kiki ima 4 brata i jednu sestru,a roditelji su joj umrli.Toliko o Kiki.

Bridget









Bridget Bonston ima zelenu kosu i zelene oči.Njezino japansko ime i prezime je Lettuce Midorikawa.Ima 15 godina i DNK dupina.Najdraža boja joj je zelena i njezino čarobno oružje zove borbene kastanjete.Ona je jako blaga i dobra.Ima i mlađeg brata.U tim je došla 3.i dobro se slaže sa Kiki.